Mindfulness Fortsättningskurs

Pga smittläget i samhället har alla mindfulnessgrupper uppehåll under åtminstone januari månad, ev längre. Så snart grupperna kan återupptas får du information om detta. Nya grupper som hade planerad start i januari kommer att senareläggas. Ni som är anmälda behåller er plats i kön och kallelse skickas så snart beslut om nytt startdatum har fattats. För dig som har gått kurs i Mindfulness här på Vårdcentralen erbjuder vi nu en fortsättningskurs i självmedkänsla.

Kursens syfte är att deltagarna ska lära sig tekniker för att bättre kunna hantera negativa känslotillstånd och självkritiska tankar. 

Huvudfokus under kursen är praktiska övningar, men vi går också igenom de teoretiska grunderna för självmedkänsla. Detta för att deltagarna bättre ska förstå syftet med övningarna. Det kommer också att finnas tid för frågor och diskussioner under kursens gång. 

Kursen är öppen för alla som gått mindfulness grundkurs här på Vårdcentralen och fortfarande är listade på Vårdcentralen. Dock är kursen i första hand anpassad för dig som har, eller riskerar att utveckla, symptom på utmattning, depression/nedstämdhet, ångest och fysisk smärta.   

Antal kursträffar är åtta och varje tillfälle har ett specifikt tema. Vi ger korta hemuppgifter i syfte att stödja deltagarna att göra övningar mellan kurstillfällena.   

Kursledare: Simon Baruch, legitimerad psykoterapeut och mindfulnessinstruktör samt Kerstin Adner, legitimerad psykoterapeut med utbildning i compassionfokuserad psykoterapi. 

Plats: Ahimsa Yoga, Rusthållarvägen 75 


Anmälan till kursen görs på telefon: 08-688 15 22

Kostnad: 100 kronor per tillfälle, frikort gäller. Återbud senare än 24 timmar innan kurstillfället/uteblivet besök debiteras med 400 kronor, frikort gäller inte. 

Tidsbokning:
08-688 15 50

Telefonrådgivning:
08-688 15 51

Telefontid:
Mån - Fre
07:30 - 17:00

Återbudstelefon:
08-688 15 01

Faxnummer:
08-688 15 55

Din Vårdcentral Bagarmossen arbetar aktivt med att skapa bra förutsättningar för vård med bra miljö. Om miljöarbetet

Hitta hit