Sjuksköterska / Distriktssköterska till mottagningen

Vårdcentralen är sedan 2001 personalägd och därmed har vi väldigt korta beslutsvägar så vill du vara med och påverka har du goda chanser till det hos oss. Vi finns i Bagarmossen i vars centrum finns både lunchrestauranger och några affärer och "runt knuten" ligger Nackareservatet. Allt detta bara en dryg kvart från sta'n!!

På vår husläkarlista finns runt 14.000 personer och vi är cirka 40 personer som tar hand om dem. För att kunna ta hand om dem på bästa sätt behöver vi en ny sköterskekollega till mottagningen.

Vi har ett flertal specialmottagningar som redan är i gång eller som planeras starta inom kort, t ex: Astma/KOL-, diabetes-, hypertoni-, waran-, äldre- och prickmottagning.

Som mottagningssköterska kommer du att få hantera många olika uppgifter, t ex får du gärna engagera dig i någon av specialmottagningarna. Kanske har du ett medicinskt specialintresse du vill jobba extra med eller älskar du att organisera schema eller kanske något annat område du gärna håller på med…?

Vi ser helst att du som söker tjänsten är distriktssköterska men rätt sjuksköterska kan absolut komma ifråga - det viktigaste är att vi är rätt för varandra. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tidigare erfarenheter.

Vi intervjuar kontinuerligt och anställer när rätt person dyker upp!!

Omfattning: Gärna heltid men deltid kan diskuteras.

Anställningsform: Tills vidare. Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Snarast, dock senast 2020-03-08, vi intervjuar löpande. Med ansökan bifogas CV, intyg på genomgången adekvat vidareutbildning samt referenser.

Per mail: niranelkouni@dvcb.se

Per post: Din Vårdcentral Bagarmossen, att: Niran El Kouni, Lillåvägen 68, 128 45 Bagarmossen.

Allmänna frågor om tjänsten förmedlas via tfn 08 688 15 22.

Tidsbokning:
08-688 15 50

Telefonrådgivning:
08-688 15 51

Telefontid:
Mån - Fre
07:30 - 17:00

Återbudstelefon:
08-688 15 01

Faxnummer:
08-688 15 55

Din Vårdcentral Bagarmossen arbetar aktivt med att skapa bra förutsättningar för vård med bra miljö. Om miljöarbetet

Hitta hit